Thema reizen

Bij Get Up & Go Vietnam zorgen we ervoor dat je het beste uit je reis naar Vietnam haalt. Ons aanbod van thema reizen biedt verschillende manieren om dit prachtige land te ontdekken, allemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten reizen die we aanbieden.

Avontuurlijk Vietnam

Vietnam en avontuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu om onze trekkingen in Sapa, de geweldige motorbike tours in Ha Giang en Ban Gioc, een motorbike of jeep tour over de Hai Van Pass tussen Hue en Hoi An, zip-lijnen, jungle tours of een grot expeditie in Phong Nha Ke Bang Nationaal Park, canyoning en abseilen van de meest uitdagende watervallen in Da Lat of quad rijden in Mui Ne gaat, Vietnam heeft het allemaal en we hebben de perfecte tours voor je.

Ontdek onze Reisservice, jouw sleutel tot een zorgeloze en buitengewone reis naar Vietnam.

Bij Get Up And Go Vietnam beloven we een unieke verkenning van Vietnam, geleid door lokale experts die je de meest authentieke ervaring bieden.

Onze toewijding aan kwaliteit wordt erkend met certificaten van uitmuntendheid van TripAdvisor in 2017, 2018, 2019 en 2023, en zelfs met een Travellers Choice Award in 2020!

Wij streven ernaar om jou deskundig advies te geven, gebaseerd op onze eigen ervaringen, en om altijd de beste kwaliteit te leveren. Ons team staat bovendien 24/7 klaar via WhatsApp (+84 (0) 934 542 703) om al je vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Neem contact met ons op

Adres

24 Hang Buom Street, Hoan Kiem District,
Hanoi City, Vietnam

Telefoon

+84 934 542 703

E-mailadres

info@getupandgovietnam.com